2017年02月20日 13:00

【スマーテックマーケッツパブリッシング調査報告】ポリマーとプラスチックの3D印刷のビジネスチャンス

米国市場調査会社スマーテックマーケッツパブリッシングが、英文調査レポート「ポリマーとプラスチックの3D印刷のビジネスチャンス」を2017年2月に出版しました。

【調査レポートのサマリー】
2017年2月発行

米国調査会社スマーテックマーケッツパブリッシング(SmarTech Markets Publishing)の調査レポート「ポリマーとプラスチックの3D印刷のビジネスチャンス 2017年:ビジネスチャンス分析と10年間の市場予測」は、主要なポリマー印刷技術の材料市場を調査し、今後10年間の収益と出荷数を産業毎と地域毎に予測している。

Opportunities in Polymer and Plastic 3D Printing - 2017 is the third generation of the world’s most comprehensive analysis of polymer 3D printing technology. In this new edition, market analysis is segmented by print technology market -as each major polymer print process settles into its own roles and established applications, our analysis has deepened to the specifics of each driving print technology and associated materials.

All available materials for primary polymer print technologies are analyzed and forecasted, including market revenues as well as material shipments, by industry and geography, over the next decade.

米国の調査会社スマーテックマーケッツパブリッシング(SmarTech Markets Publishing)の調査レポートとサービスは、M2Mやモノのインターネット (IoT) 、オートメーション、ロボット工学、デジタル製造/3D印刷などの企業/団体の意思決定者に必須の情報を提供しています。

■ 調査レポート ■

Opportunities in Polymer and Plastic 3D Printing - 2017: An Opportunity Analysis And Ten-Year Forecast
出版社:スマーテックマーケッツパブリッシング(米国)
出版年月:2017年2月

◆米国市場調査会社 スマーテックマーケッツパブリッシング(SmarTech Markets Publishing)について

株式会社データリソースはスマーテックマーケッツパブリッシングの日本での正規販売代理店として、調査レポートの販売などを行っています。

◆このプレスリリースに関するお問合せ

スマーテックマーケッツパブリッシング 日本正規販売代理店

株式会社 データリソース
107-0052 東京都港区赤坂1-14-5 アークヒルズエグゼクティブタワーN313