2019年08月13日 11:00

【マインドコマース調査報告】量子技術市場:コンピューティング、通信、画像、セキュリティ、センシング、モデリング、シミュレーション

【調査レポートのサマリー】
2019年8月発行

米国調査会社マインドコマース(Mind Commerce)の調査レポート「量子技術市場:コンピューティング、通信、画像、セキュリティ、センシング、モデリング、シミュレーション 2019-2024年」は、量子技術市場を調査している。企業・機関の研究開発の取り組みや、市場の流れを変えるような量子技術対応のソリューションの可能性について査定している。人工知能、エッジコンピューティング、ブロックチェーン、IoT(モノのインターネット)、ビッグデータ解析などの主要な技術やソリューション分野に与える量子技術の影響を評価している。世界の主要国毎や地域毎の量子技術への投資、研究開発、試作(プロトタイピング)などについても分析している。2019-2024年の世界と地域毎の内蔵ハードウェア、ソフトウェア、アプリケーション、サービスへの量子技術の影響を概説し、予測している。半導体企業や通信プロバイダ、高速コンピューティング企業、人工知能ベンダなどの幅広い産業や商業的な受益者への助言も記載している。

This report provides comprehensive analysis of the quantum technology market. It assesses companies/organizations focused on quantum technology including R&D efforts, and potential gaming-changing quantum tech enabled solutions. The report evaluates the impact of quantum technology upon other major technologies and solution areas including AI, Edge Computing, Blockchain, IoT, and Big Data Analytics. The report provides analysis of quantum technology investment, R&D, and prototyping by region and within each major country globally.

The report also provides global and regional forecasts as well the outlook for quantum technology impact on embedded hardware, software, applications, and services from 2019 to 2024. The report provides conclusions and recommendations for a wide-range of industries and commercial beneficiaries including semiconductor companies, communications providers, high-speed computing companies, artificial intelligence vendors, and more.

マインドコマース(Mind Commerce)は、ネットワークインフラ、Eコマース、オンラインコンテンツ、アプリケーションなど、有線と無線の両方の通信市場を広範かつ詳細に調査・分析を行ったレポートを数多く出版する米国の調査会社です。

■ 調査レポート ■

Quantum Technology Market: Computing, Communications, Imaging, Security, Sensing, Modeling and Simulation 2019 - 2024
出版年月:2019年8月

◆米国市場調査会社 マインドコマース(Mind Commerce)について

株式会社データリソースは、マインドコマースの日本での正規販売代理店として、調査レポートの販売などを行っています。

◆このプレスリリースに関するお問合せ

マインドコマース 日本正規販売代理店

株式会社 データリソース
107-0052 東京都港区赤坂1-14-5 アークヒルズエグゼクティブタワーN313